23. tammikuuta 2014

P*skarteluhaaste #217 - Bingo

P*skarteluhaasteessa bingotaan tällä viikolla oiheisella ruudukolla. Vaikka tulin tehneeksi Örnin kanssa haasteen 214 jälkimainingeissa muutaman, varsin mukavan, ylimääräisen kelta-turkoosi-harmaan -kortin, päätin napata tämän viikon bingosta väriyhdistelmän pinkki-harmaa-vihreä.


Örni esittelikin jo viime viikon värittämätöntä leimakuvaa -haasteessa varastoistamme löytyvän lumme/lootusleimasimen. Tässä nyt puolestaan on minun oikein värikäs versioni tämän viikon haasteeseen.Kaunista kuvaa ei tehnyt mieli alkaa peittämään tai laittamaan lisää elementtejä. Siispä leikkasin kuva irti paperista, laitoin 3D-tarrat alle ja laitoin harmaalle pohjalle. Teinpä vielä toisenkin kortin samalla leimalla. Helmiäispaperi, jota toki näkyy vain hieman kuvan alta, sopi mielestäni hyvin tähän.
 

Sinisten Promarkereideni sävyt ovat lähempänä toisiaan, kuin pinkit. Tämän kortin lootuksen sävyt liukuvatkin paremmin yhteen.

- Järde

12 kommenttia:

Päpsy kirjoitti...

Pidän näistä väritetyistä lumpeista enemmän. Molemmissa korteissa on kauniit hehkuvat värit ja tasapainoinen sommittelu :)

Maca kirjoitti...

Kivoja kortteja!

Ciena kirjoitti...

Voi miten nätit!

AinoS kirjoitti...

Kauniita!

koivuhiiri kirjoitti...

Ihania molemmat.

Piitu kirjoitti...

Kauniita kortteja molemmat!! Ihanissa väreissä =)

iha ollaa ite tehty kirjoitti...

Kiitoksia paljon!! Aluksi olin itse vähän varautunut, että miten tämä pinkki ja vaaleanpunainen oikein toimisisivat yhdessä, mutta olen itsekkin positiivisesti yllättynyt lopputuloksesta. :)

- Järde

Kaisuli kirjoitti...

Nämä ovat todella kauniita.

Leikkaan Mervi kirjoitti...

Kauniit kortit,
sulla on ilkeä sanavahvistus päällä muutes;-))m

iha ollaa ite tehty kirjoitti...

Kiitos huomiosta Mervi! Nyt asian pitäisi olla toisin. :)

- Örni

Marja B. kirjoitti...

Ihanat värit molemmissa!

Puuhis kirjoitti...

Kauniita kortteja!