10. maaliskuuta 2014

P*skarteluhaaste #223 - Aukkokortti

Paskarteluhaasteessa oli tällä viikolla listalla aukkokortti. Koville otti, mutta tässä se nyt on - minun elämäni ensimmäinen aukkokortti! :D Toki on tullut Tiimarin valmiiksi aukoitettuja kortteja tuunattua, mutta en ole kuunaan tullut tehneeksi sellaista itse. Syykin on varsin yksinkertainen. En omista kuin yhden reikälävistimen (edellisessä vauvakortissa piipahtaneen kuusilehtisen kukan).


Kortin etupuolelle pääsi siis auringosta nauttiva kirahvi, joka tuo mukanaan onnentoivotuksia. Aukon tein auringon keskustaan raa'asti saksilla ja veitsellä. Sen verran raffit reunat tuli, että jätetään lähikuva nyt väliin. ;)Kun kortin avaa sisäpuolelta, paljastuu iloinen seepra mukanaan glitterillä höystetty ilmapallo. Ilmapallon tausta on kohdennettu etupuolen auringon kanssa samoihin asemiin, mutta koska halusin kohottaa sisäpuolen taustan, ei aukko jatku tälle puolen korttia.

Kun kortin saaja valikoituu, tulee ilmapalloa täydentämään joko saajan täyttämien ikävuosien määrä tai synttärisankarin nimi. ..Ehkä siihen mennessä myös keksin, miten hioa aukon reunat siivommiksi. :D

- Örni

2 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

IHANA iloinen suloinen kortti!! =)

Nanna kirjoitti...

Aivan ihana!