18. kesäkuuta 2014

Turkutärppejä askartelijalle!

Usein kun suuntaan paikkakunnalle, jossa en ole aimmemmin käynyt, Googlettelen ennakkoon alueen askarteluliikkeet, kauppakeskukset ja muita tärppejä. Homma ottaa paikkakunnasta riippuen joko pienen hetken tai sitten netissä saa tosiaan istua. Siitä se ajatus sitten tällä kertaa lähti..

Tässäpä käyttöönne kartta, josta löytyy näppärästi värikoodattuna Turun tärpit ja bonuksena pari Raisiosta. Kaikkea en varmasti ole hoksannut laittaa mukaan, joten paiskaa kommentilla, jos jotain tärkeää puuttuu. Nettisivuttomia kangaskauppoja ainakin löytyy lisää, mutta koska en itse ompele ja ole niissä vieraillut, jätin niitä pois.

Vihreä: Turku Touring, eli Turun matkailuneuvonta. Nämä tyypit tietävät vastauksen kaikkeen Turkuun liittyvään! Sivulta löydät muun muassa mainion koonnin kesästä 2014 eri kohderyhmille ja eri näkökulmista. Kurkkaa Turun kesää! :)
Violetti: Askartelu- & käsityöliikkeet
Punainen: Kauppakeskukset
Vaalean vihreä: Museot
Oranssi: Design

Kartan saat koko näytön kokoon tästä tai kuvan oikeassa yläkulmassa olevaa valkoista neliötä klikkaamalla.Laita ihmeessä kommenttia myös, jos kartasta oli sinulle hyötyä tai haluat kuulla, jostakin asiasta lisää (esim. joukkoliikenteestä johonkin tietyyn kohteeseen)! :)

- Örni
 

Ei kommentteja: