7. heinäkuuta 2014

P*skarteluhaaste #238 - Paulan haaste

P*skiksen toinen kesähaaste käynnistyi lähemmäs pari viikkoa sitten. Kehittelijänä on tällä kertaa Paula, jonka tuotoksia tykkäänkin käydä kurkkimassa säännöllisen säännöllisesti. No siis, kattokaa ny vaik tätä! :)


Valikoimistani ei löydy eyelettejä, embossaus välineitä, stansseja, eikä tarkoitukseen sopivia suihkeita tai maaleja. Kun rivit joissa oli jokin näistä tipautti pois, oli vaihtoehtoja jo rutkasti vähemmän ja valinta inan verran helpompaa.


Omaksi rivikseni valitsin siis K-ryhmän; kerroksia, kerroksia - keltainen - kimalle - kraft.Art Impressions -leimaa sain lainata Emmalta, kun nähtiin viime kuussa. Järde hoiti jälleen värittämisen. Muut asiat kortista näkeekin sangen helposti, mutta jälleen kerran kimalteen kuvaaminen oli haastavaa. Sitä on siis rouvan (nimesin hänet Ritvaksi) keltaisissa asusteissa, "onnea" -teksteissä ja haaraniitissä.

- Örni

Peeäs. Kurkkaa täältä, Artin leima Emman käytössä. :)

2 kommenttia:

Kaisuli kirjoitti...

:D Huippu hauska ja samaan aikaan kuitenkin tosi kaunis. Tuo kulman sikermä on aivan ihana. :)

iha ollaa ite tehty kirjoitti...

Kiitos Kaisuli kivasta kommentista! :3 Itseä vähän alkuun epäilytti sekalaisten koristeiden lätkiminen satunnaiseen läjään.. Olen aika "suoraviivainen". :D