18. tammikuuta 2014

Korttisirkus haastaa - #11 Ystävänpäiväkortti

Korttisirkus haastaa tässä kuussa tekemään ystävänpäiväkortteja. Ja sehän sopii! Päätimme tehdä kortin siskollemme, jota tapaamme kutsua nimellä Junior. Oikeastaan Junior ei ole niinkään pieni, onhan hän Järdeä kahdeksan vuotta vanhempi.. Mutta juttu lähti aikanaan siitä, että hän on Örniä nuorempi. Joka tapauksessa, rakas siskomme tulee tänä vuonna saamaan ystävänpäiväkortin, jossa on sekä rakkautta (sydän) ja paljon hyvää onnea (neliapila)!



Olimme yksimielisiä, että haluamme tehdä ei-neliön-mallisen kortin, joten taittelimme paperin kulmittain ja leikkasimme sen sydämmen muotoon. Päälipuoli ehostettiin vaaleanpunaisella pitsipaperilla, nauhoilla ja ripauksella bling-blingiä. Sisäpuolelta aukeaa neliapila, jolla lepää seitsenpistepirkko. Leippäkerttujen kun on katsottu monien kansojen uskomuksissa tuovan onnea ja lupaavan hyvää säätä.



Sisäpuolelle Örni kirjoitti Sinikka Svärdin runon Kun mietin sinua. Leimatut tekstit ovat Lucy Cromwellin Papermanialle tekemästä leimasinsarjasta Teacups.

- Örni & Järde

4 kommenttia:

Armiida kirjoitti...

Onpas hieno!

Nanna kirjoitti...

Kiitos osallistumisestasi Korttisirkuksen haasteeseen:)

Unknown kirjoitti...

Kiitos itsellesi Nanna mukavasta haasteesta! Tätä oli kiva ideoida ja tehdä. Tuli oikein hehkulamppuhetki, kun keksittiin, että sydämmen sisäpuolenhan voisi tehdä virheällä ja sitten se näyttäisi neliapilalta. :)

- Järde

Haltiakummi kirjoitti...

Ihastuttava kortti, ja kivan erilainen! :) Todella hauska idea, ja ihana toivoa tuota kaikkea siskolle <3