4. huhtikuuta 2014

Pahvikirjaimin Korttisirkuksen haasteeseen!

"Synttärisesonki" sen kun jatkuu! Ihmeen moni sukulainen tai ystävä on ottanut ja syntynyt tälle tellukselle maalis-huhtikuun vaihteessa. Nyt vuorossa korttikinkereissä oli sukulaispojan 7-vuotis syntymäpäiväkortti. Kortti, jolla osallistun myös Korttisirkuksen Nannan kortti lapselle -haasteeseen!


Käytin jälleen Tiimarista hankittuja pahvisia kirjaimia, jotka sommittelin kaavakuva-taustapaperin päälle. Päätin kokeilla erilaisia värejä kirjainten sävyttämiseen, sen jälkeen kun olin käynyt ne läpi parilla akryylivärisävyllä (vihreä "j":ssä ja sininen "r":ssä).


Totesin, että geelimäiset värit toimivat paremmin, kun perus tussit, kuten voi havaita hieman "nukkaantuneesta" l-kirjaimesta, verrattuna esim. i-kirjaimeen. Tussit toimivat hyvin, kun niillä ei yrittänyt värittää koko kirjainta, vaan tyytyi tekemään kuvioita.

Juho-Jalmarin nimessä on väliviiva, mutta sellaista ei pahvikirjamista löytynyt. Yritin sommitella nollan sisäpuolelta saamaani palaa tavuviivaksi, mutta se oli liian iso hommaan. Mielestäni kortti näyttää näinkin oikein hyvältä ja sankari ei varmasti harmistu, vaikka viiva jäikin uupumaan.

- Örni

Ei kommentteja: