8. huhtikuuta 2014

Porsche 911 kurvailee inspis-haasteeseen!

Inspis-haaste on minulle ihan uusi tuttavuus. Vaikka säännöllisesti Googlettelenkin netistä haasteita, ei tämä haaste ole aiemmin tullut vastaan, vaikka haaste onkin numeroltaa jo kahdeskymmeneskolmas. Pitihän sitä toki heti ottaa ja osallistua, kun vastaan tuli näin kivan näköinen kaavakuva.


Otin ja kiepsautin toteutuksessani kaavakuvan toisinpäin pilkulliselle korttipohjalle. Tässä kortissa pääsin hyvin hyödyntämään jämäpapereita, sillä Järden värittämää Porschen paperia lukuunottamatta, paperit löytyivät silppuläjästä.



Järde sai mielestäni hyytävän hyvin sävytettyä Porscheen varjokohtia ja kiiltoa, käyttämättä glittervärejä. Olin myös tyytyväinen, kun sain sovitettya korttiin valkoisia strasseja, jotka ovat lepäilleet laatikossa muutamia kuukausia ilman, että olisin saanut niitä sovitettua mihinkään.

Haaste oli kiva - pitääkin pysyä jatkossa taajuuksilla! :)

- Örni

2 kommenttia:

Vilimarika kirjoitti...

Hieno juttu, että vihdoin löysit Inspiksen. Tosiaan nyt ollut jo tovin jos toisenkin omana bloginaan, mutta aikaisemmin se oli osana omaa blogiani ja sitä ennen Vuodatuksen blogissani, mikä kaatui. Toivotaan, että bloggerissa se on ja pysyy pystyssä. :)
Pieni mainos tähän väliin vielä, että omassa blogissanikin on korttihaasteita välillä. Tällä hetkellä inspiration haastaa!-atc-haaste, jossa kuukausitain arvottavat palkinnot vielä mahdollista voittaa. ;)

Mutta siis tähän korttiin. Todella kaunotar tuo porche! Upea väritys, taidokas kaiken lisäksi. Kivasti toteutettu luonnoksen mukainen kortti.

Tervetuloa Inspikseen JA Inspirationiin ja onnea arvontaan!

Jessi kirjoitti...

Upea, vauhdikas kortti!