9. maaliskuuta 2014

Amalian maaliskuun haaste: Ruusuin ja kukkasin

Amalian tämän kuun haasteena ovat ruusut ja kukkaset. Viime aikoina on tullut väkerrettyä paljon vauvakortteja(, joita blogissa varmasti tullaan näkemään seuraavissa päivityksissä) ja erääseen niistä tipahteli myös muutama kukkanen. Haasteeseen hipsuttelen siis mukaan tällä:



Olen jo aiemmin näpytellyt, että vaaleanpunainen ei oikein ole minun värini. Myös vauvakorteissa huomaan usein hakeutuvani perinteisen vaaleanpunaisen ja -sinisen sijasta sukupuolineutraalimpiin väreihin - oranssi, keltainen, violetti, vihreä jne. Toisaalta tämä helpottaa tekemistä, kun harvemmin tietää kuka massusta on maailmaan tulossa. Ja toisaalta, erottuupahan kortti joukosta. ;)

- Örni

Peeäs (etenkin Järdelle). Amalian blogin puolella oli tovi sitten pieni saksiarvonta, jossa kysyttiin "Mikä on sinun lemppari työvälineesi?" Minäpä kävin näpyttelemässä näin.. "Saako pikkusiskoa tituleerata tässä kohtaa "työvälineeksi"?! :D Järde kun on aivan korvaamaton, mitä tulee leimakuvien värittämiseen, kuvien piirtämiseen, leikkurissa paperin paikoillaanpitämiseen, 3D-tarrojen paperien irroitteluun jne. jne. Noh, jos pikkusisko ei käy työvälineestä, pitää ykköseksi varmaankin nimetä sakset - Fiskarssit tietenkin(, vaikka ei mullekaan tästä mainoksesta mitään maksettu ;P). Totuus vain on, että jos kaikki paperit pitäisi repiä omin käsin, näyttäisivät kortit aikalailla erilaisilta."

Ei kommentteja: