14. helmikuuta 2014

Hyvää ystävänpäivää vain sinulle!

Mervin Leikkaan - Kortit ja käsityöt -blogissa on meneillään karkkihaaste, johon osallistumme siskon kanssa riemusta kiljuen! Teimme yhdessä ystävänpäiväkortin mummille. Laitoimme pohjalle söpön vaaleanpunaisen kuviopaperin ja perhosnauhan. Päätimme myös yhteistoimin pyöristää kortin kaikki kulmat.

Koko idea lähti tästä ihastuttavasta kissa kuvasta, jonka maksuttoman digileimasimen Örni löysi Googlettamalla täältä. Päätin kokeilla jotain erillaista kissan värityksen kanssa, koska en halunnut siitä vain ruskeaa. Aloin värittämään kissan turkkia pisteittäin ja häivytin sen promarker blenderin kanssa, jotta värien rajat sekoittuisivat vähän. Kukan liukuvärjäsin oranssista keltaiseen.


Ostimme Örnin kanssa viikko takaperin pieniä leimasinkirjaimia. Ne olivatkin odotettua pienenpiä, mutta minusta se oli vain hyvä asia. Leimasimet ovat puukantaisia, joten niillä on hieman vaikeampi saada siistiä leimausjälkeä, MUTTA eihän se meitä hidasta.


Hyvää ystävänpäivää teille kaikille blogissamme, näiden kuuden viikon aikana vierailleille. On ollut kiva huomata, että kävijälaskuriin tipahtelee tasaisesti numeroita.. Tällä hetkellä lukema on reilut 2100! <3

- Järde
 

2 kommenttia:

Leikkaan Mervi kirjoitti...

Wau upea väritys, kaunis kortti.
Upeaa yhteistyötä!
Kiitos kun osallistuitte Karkkihaasteeseeni, onnea.
Hyvää Ystävänpäivää;-))m

Heenu kirjoitti...

Voi mikä ihanuus :)