5. helmikuuta 2014

P*skarteluhaaste #219 - Puukuvio

Viikon luovan tauon jälkeen vuorossa on jälleen osallistuminen P*skishaasteeseen. Tällä viikolla ohjeena oli luoda kortti, jossa näkyy puukuviota. Ja sepäs sattui! Juuri viimeisimmässä kortteilusessiossa teimme yhdessä tämän puisevan kortin.Papermanian Mini pääsi Järden värikäsittelyyn, sillä aikaa kun vanhempi (ja iha kauhhian paljon viisaampi *heh he*) sisko leikkeli ja suunnitteli. Pyrimme luomaan kortin, jossa on "menneiden aikojen tunnelmaa" ja "ilmoitustaulufiilistä". Siitä ei tiedä, onnistuttiinko näissä ajatuksissa, mutta ainakin kortista tuli meistä molemmista varsin tasapainoisen näköinen.


Väritetty leimakuva sai reunoihinsa Mementon Desert sand:stä pehmentävää väriä, nurkkiinsa haaraniitit ja alleen kohotarrat. Ja kuuluuhan keimaileva pimu auton kylkeen muuallakin kuin American car showssa.

 - Örni & Järde

Peeäs. (Lisätty 9.2.) Tämän kortin tekemisestä syntynyt inspiraatio jätti valtaansa ja kun tapasimme seuraavan kerran, sitten mentiinkin täysillä päin ladon seinää - hyvin seurauksin!
 

7 kommenttia:

Kix kirjoitti...

Tavoittelemanne fiilis on mielestäni onnistunut täydellisesti. Aivan mahtava kortti.

koivuhiiri kirjoitti...

Melkoisen kiva!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihana tunnelma. Tämä saa hyvälle tuulelle.

Unknown kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista! :) ..Pitänee tänä viikonloppuna kokeilla uusia tämä idea, nyt kun postipoikakin toi isompia korttipohjia.

- Örni & Järde

Marja B. kirjoitti...

Makee kortti!

Unknown kirjoitti...

Kiitos Marja! :) ..Inspiraatio tosiaan jäi ilmaan tämän kortin tiimoilta ja viime viikonloppuna mentiinkin sitten lujaa "päin ladon seinää!" tällaisella lopputuloksella: http://ihaollaaitetehty.blogspot.fi/2014/02/pain-ladonseinaa.html

Tiinu kirjoitti...

Onnistunut kokonaisuus kaikin puolin :)