26. helmikuuta 2014

P*skarteluhaaste #222 - Bingo

Jipii, uusi P*skis on jälleen heitetty ilmoille ja täältä pesee! Tämän viikon aiheena on bingo ja ristikko näyttää tältä:


Valitsimme Järden kanssa toteutettavaksi riviksi kukka - X = musta - 3D-tarra, koska erilaisia kukkapapereita tuntuu pinoutuvan paperiläjään enemmän, kuin olisi tarpeen. Emme kumpikaan ole vaaleanpunaisen värin suuria faneja ja koemme usein tämän sävyisten papereiden käytön hankalaksi. Joskus on kuitenkin hyvä haastaa itseään.Magnolian sydämiä ilmoille puhalteleva neito saapui kuukausi sitten, postin matkassa, Korttikulmaa pitävän Emman lähettämänä. Järde päätti jälleen heittäytyä ihan mahdottomaksi tussien kanssa ja väritteli kuvaan aika tyylikkäät varjot ja liukuvärit (ja oikke poskipunatkin).


Jopa Tess tietää, että ei koira karvoistaan pääse, ja sama tuntuu pätevän myös minuun ja Järdeen. Koska kortti aloi meistä näyttää liian hempeältä, päätimme lisätä siihen vähän ryhdittävää mustaa väriä... Sen jälkeen kortti alkoikin näyttää paljon ememmän meidän tekemältämme.

- Örni & Järde

6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ihana herttainen, samoja sävyjä pyörittelin itsekin papereissa, mutta päädyin sitten eri sävyihin.

Ddargas kirjoitti...

Ihana kortti! :)

Ciena kirjoitti...

Hieno. ILman tuota mustaa se olisi ollut paljon tylsemmän näköinen. :)

iha ollaa ite tehty kirjoitti...

Minustakin kortista tuli heti paljon skarpimpi, kun laitettiin mustaa kehiin.. Toki yltiöhempeys siinä sivussa kärsi. ;P

- Örni

AinoS. kirjoitti...

Kaunis kortti ja Tess on niin suloinen myöskin. Onko perhonen? Minulla on perhonen, Sipsu koirani. (Musta valkea.)

iha ollaa ite tehty kirjoitti...

Kyllä vain Aino, Tess on perhoskoira (trikolori). :) Tytsyllä on ikää tässä kuussa jo 12-vuotta, mutta askellus on edelleen kuin villivarsalla. Lenkillä usein kuuleekin kommentteja tyylillä "ai, hän onkin uusi tulokas täällä maan päällä" ja "onpa siinä soma pentu". :D

- Örni