17. helmikuuta 2014

Mysteeri kuori !

Sain siskoltani Örninltä Mysteeri kuoren. Tehtävänäni oli tehdä sen sisällöstä jotain hienoa. Kuoressa oli kolme korttipohjaa, paljon eri värisiä papereita ja kaikkea muuta sälää. En heti aluksi tiennyt mitä niistä syntyisi, mutta sain niistä koottua kolme itseni mielestä hienoa ja tyylikästä korttia. ( Ei sillä, että oma kehu lemuaa...)Valitettavasti en saanut käytettyä kaikkia materiaaleja. Ideoitakin olisi vielä ollut, mutta korttipohjat loppuivat kesken.


Aloitin korttien teon kartoittamalla eri vaihtoehtoja. Ajan tajuni sumeni kortteja tehdessä niin, että en muistanut ottaa niiden teosta ollenkaan kuvia. Joten näette nämä vain valmiina. Kuppikortin leiman väritin itse ja kohotin sen kohopaloilla. Kukkakortin lehdet ovat paperinarua, jonka leikkasin lehden muotoon. Taustalla olevan paperin olin ommellut ompelukoneella jo aikaisemmin punaisella langalla. Kukka on kiinnitetty korttiin söpöllä vihreällä nastalla. Pakettikorttiin päätin tehdä erilaisia kerroksia papereista ja kohotin paketit taas tarrapaloilla. Koristeeksi laitoin kortin kulmaan mustavalkoista narua.
Näitä oli tosi kiva tehdä, vaikka leikkurin käyttö ilman Örniä tuotti aluksi hieman hankaluuksia.  Oli kiva saada jotain järkevää tekemistä ajan kuluksi. Eikä tarvinnut miettiä materiaalien hankintaa, kun kaikki oli jo valmiina.

- Järde

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan keväisiä! Ja kuppipinossa on kivat heleät värit.